Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
Cena s DPH / bez DPH
>
BS ISO 21921:2025 Oxidized starch in food applications. Specifications and test methodssklademVydáno: 2025-10-07
BS ISO 21921:2025
Oxidized starch in food applications. Specifications and test methods
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4648 Kč
| Označení normy: | BS ISO 21921:2025 |
| Počet stran: | 16 |
| Vydáno: | 2025-10-07 |
| ISBN: | 978 0 539 28293 1 |
| Status: | Standard |
Popis
BS ISO 21921:2025
This standard BS ISO 21921:2025 Oxidized starch in food applications. Specifications and test methods is classified in these ICS categories:
- 67.180.20 Starch and derived products