Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
Cena s DPH / bez DPH
>
BS ISO 24090:2021 Dried barberry. Specification and test methodssklademVydáno: 2021-02-19
BS ISO 24090:2021
Dried barberry. Specification and test methods
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3976 Kč
| Označení normy: | BS ISO 24090:2021 |
| Počet stran: | 14 |
| Vydáno: | 2021-02-19 |
| ISBN: | 978 0 539 06030 0 |
| Status: | Standard |
Popis
BS ISO 24090:2021
This standard BS ISO 24090:2021 Dried barberry. Specification and test methods is classified in these ICS categories:
- 67.080.10 Fruits and derived products
This document specifies requirements and test methods for the dried barberry fruit of the Berberis vulgaris L. tree.
It is applicable to dried red barberries only.