Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
Cena s DPH / bez DPH
>
BS ISO 3103:2019 Tea. Preparation of liquor for use in sensory testssklademVydáno: 2023-09-21
BS ISO 3103:2019
Tea. Preparation of liquor for use in sensory tests
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4648 Kč
| Označení normy: | BS ISO 3103:2019 |
| Počet stran: | 16 |
| Vydáno: | 2023-09-21 |
| ISBN: | 978 0 539 28671 7 |
| Status: | Standard |
Popis
BS ISO 3103:2019
This standard BS ISO 3103:2019 Tea. Preparation of liquor for use in sensory tests is classified in these ICS categories:
- 67.140.10 Tea
- 67.240 Sensory analysis
This document specifies a method for the preparation of a liquor of tea for use in sensory tests, by means of infusing the leaf.