Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>BS ISO 3632-1:2025 - TC Tracked Changes. Spices. Saffron (<i>Crocus sativus</i> L.) Specification
sklademVydáno: 2025-07-23
BS ISO 3632-1:2025 - TC Tracked Changes. Spices. Saffron (<i>Crocus sativus</i> L.) Specification

BS ISO 3632-1:2025 - TC

Tracked Changes. Spices. Saffron (<i>Crocus sativus</i> L.) Specification

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6438 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6438 Kč
Označení normy:BS ISO 3632-1:2025 - TC
Počet stran:40
Vydáno:2025-07-23
ISBN:978 0 539 38082 8
Status:Tracked Changes
Počet stran (Anglicky):40
ISBN (Anglicky):978 0 539 38082 8
Popis

BS ISO 3632-1:2025 - TC


This standard BS ISO 3632-1:2025 - TC Tracked Changes. Spices. Saffron (Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments