Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
Cena s DPH / bez DPH
>
BS ISO 3632-1:2025 - TC Tracked Changes. Spices. Saffron (<i>Crocus sativus</i> L.) SpecificationsklademVydáno: 2025-07-23
BS ISO 3632-1:2025 - TC
Tracked Changes. Spices. Saffron (<i>Crocus sativus</i> L.) Specification
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6552 Kč
| Označení normy: | BS ISO 3632-1:2025 - TC |
| Počet stran: | 40 |
| Vydáno: | 2025-07-23 |
| ISBN: | 978 0 539 38082 8 |
| Status: | Tracked Changes |
Popis
BS ISO 3632-1:2025 - TC
This standard BS ISO 3632-1:2025 - TC Tracked Changes. Spices. Saffron (
Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
- 67.220.10 Spices and condiments