Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.
Cena s DPH / bez DPH
>
BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methodssklademVydáno: 2010-10-31
BS ISO 3632-2:2010
Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8568 Kč
| Označení normy: | BS ISO 3632-2:2010 |
| Počet stran: | 46 |
| Vydáno: | 2010-10-31 |
| ISBN: | 978 0 580 62785 9 |
| Status: | Standard |
Popis
BS ISO 3632-2:2010
This standard BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
- 67.220.10 Spices and condiments
This part of ISO 3632 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower.
It is applicable to saffron:
filaments and cut filaments;
powder.