Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods
sklademVydáno: 2010-10-31
BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods

BS ISO 3632-2:2010

Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
8568 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8568 Kč
Označení normy:BS ISO 3632-2:2010
Počet stran:46
Vydáno:2010-10-31
ISBN:978 0 580 62785 9
Status:Standard
Popis

BS ISO 3632-2:2010


This standard BS ISO 3632-2:2010 Spices. Saffron (Crocus sativus L.) is classified in these ICS categories:
  • 67.220.10 Spices and condiments

This part of ISO 3632 specifies test methods for dried saffron obtained from the Crocus sativus L. flower.

It is applicable to saffron:

  1. filaments and cut filaments;

  2. powder.