Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>BS ISO 7304-1:2025 - TC Tracked Changes. Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method
sklademVydáno: 2025-11-28
BS ISO 7304-1:2025 - TC Tracked Changes. Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method

BS ISO 7304-1:2025 - TC

Tracked Changes. Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis Reference method

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6216 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6216 Kč
Označení normy:BS ISO 7304-1:2025 - TC
Počet stran:35
Vydáno:2025-11-28
ISBN:978 0 539 40012 0
Status:Tracked Changes
Popis

BS ISO 7304-1:2025 - TC


This standard BS ISO 7304-1:2025 - TC Tracked Changes. Durum wheat semolina and alimentary pasta. Estimation of cooking quality of alimentary pasta by sensory analysis is classified in these ICS categories:
  • 67.060 Cereals, pulses and derived products