Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN 16466-1 - Autenticita potravin - Izotopová analýza kyseliny octové a vody v kvasném octě - Část 1: 2H-NMR analýza kyseliny octové
Sponsored link
Vydáno: 01.05.2025
ČSN EN 16466-1 - Autenticita potravin - Izotopová analýza kyseliny octové a vody v kvasném octě - Část 1: 2H-NMR analýza kyseliny octové

ČSN EN 16466-1

Autenticita potravin - Izotopová analýza kyseliny octové a vody v kvasném octě - Část 1: 2H-NMR analýza kyseliny octové

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN EN 16466-1
Třídící znak:567853
Počet stran:20
Vydáno:01.05.2025
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:521011
Popis

ČSN EN 16466-1

This document specifies an isotopic method to control the authenticity of vinegar and food containing vinegar as an ingredient (for example Aceto Balsamico di Modena), with a density below 1,28 g/cm3. This method is applicable on acetic acid of vinegar (from wine, cider, agricultural alcohol, etc.) in order to characterize the botanical origin of acetic acid and to detect adulterations of vinegar using synthetic acetic acid or acetic acid from a non-allowed origin (together with the method described in EN 16466 2). The isotopic analysis of the extracted acetic acid by 2H-NMR is based on a similar method already normalized for wine analysis.