>ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Vydáno: 01.06.2025
ČSN EN ISO 5530-1
Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Označení normy:
ČSN EN ISO 5530-1
Třídící znak:
461507
Počet stran:
52
Vydáno:
01.06.2025
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
521216
Popis
ČSN EN ISO 5530-1
This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).