Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu
Vydáno: 01.06.2025
ČSN EN ISO 5530-1 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

ČSN EN ISO 5530-1

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 1: Stanovení absorpce vody a reologických vlastností pomocí farinografu

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
495 Kč
Označení normy:ČSN EN ISO 5530-1
Třídící znak:461507
Počet stran:52
Vydáno:01.06.2025
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:521216
Popis

ČSN EN ISO 5530-1

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).