Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 11870 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod
Vydáno: 01.10.2010
ČSN ISO 11870 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod

ČSN ISO 11870

Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu tuku - Obecný návod pro použití butyrometrických metod

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN ISO 11870
Třídící znak:570542
Počet stran:16
Vydáno:01.10.2010
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:86810
Popis

ČSN ISO 11870

Tato mezinárodní norma poskytuje návod na: a) existující normalizované metody (referenční i butyrometrické) pro stanovení tuku v různých mléčných výrobcích; b) základní principy jakékoli butyrometrické analýzy a hlavní pracovní požadavky; c) ověřování platnosti butyrometrické metody ve vztahu k odpovídající referenční metodě.