Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN ISO 3103 - Čaj - Příprava nálevu pro senzorické zkoušky
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2022
ČSN ISO 3103 - Čaj - Příprava nálevu pro senzorické zkoušky

ČSN ISO 3103

Čaj - Příprava nálevu pro senzorické zkoušky

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN ISO 3103
Třídící znak:580420
Počet stran:16
Vydáno:01.02.2022
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:514143
Popis

ČSN ISO 3103

Tento dokument specifikuje metodu pro přípravu čajového nálevu spařením listů pro senzorické zkoušky. Norma definuje i přístroje používané k přípravě vzorků a postup úpravy vzorků. Metoda je založena na extrakci rozpustných látek v sušeném čajovém listu čerstvě vroucí vodu, následném přelití nálevu do bílé porcelánové nebo kameninové mísy a vyšetření organoleptických vlastností spařeného listu a nálevu s přídavkem mléka, nebo bez přídavku mléka.