Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2025-06
DIN EN 13806-2
Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion
Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1917 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1917 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2404 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2404 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2025-06 |
| Označení: | DIN EN 13806-2 |
| Název produktu: | Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion |
| Počet stran: | 20 |
Popis
