Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 16466-1 Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
sklademDatum vydání: 2025-02
DIN EN 16466-1 Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid

DIN EN 16466-1

Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid

Lebensmittelauthentizität - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser in Essig - Teil 1: <(hoch)2>H-NMR-Analyse von Essigsäure

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2191 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2191 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2748 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2748 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2025-02
Označení:DIN EN 16466-1
Název produktu:Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
Počet stran:17
Popis

DIN EN 16466-1