Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2025-02
DIN EN 16466-1
Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
Lebensmittelauthentizität - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser in Essig - Teil 1: <(hoch)2>H-NMR-Analyse von Essigsäure
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2191 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2191 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2748 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2748 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2025-02 |
Označení: | DIN EN 16466-1 |
Název produktu: | Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid |
Počet stran: | 17 |
Popis