Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>DIN EN 16466-1 Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
sklademDatum vydání: 2025-02
DIN EN 16466-1 Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid

DIN EN 16466-1

Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid

Lebensmittelauthentizität - Isotopenanalyse von Essigsäure und Wasser in Essig - Teil 1: <(hoch)2>H-NMR-Analyse von Essigsäure

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1879 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1879 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2356 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2356 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2025-02
Označení:DIN EN 16466-1
Název produktu:Food authenticity - Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar - Part 1: <(hoch)2>H-NMR analysis of acetic acid
Počet stran:17
Popis

DIN EN 16466-1