Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN EN 16618 Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2015-06
DIN EN 16618 Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)

DIN EN 16618

Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)

Lebensmittelanalytik - Bestimmung von Acrylamid in Lebensmitteln mit Flüssigchromatographie und Tandem-Massenspektrometrie (LC-ESI-MS/MS)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2594 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2594 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3238 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3238 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2015-06
Označení:DIN EN 16618
Název produktu:Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS)
Počet stran:26
Popis

DIN EN 16618

Email, na který Vám přijde odpověď
Vaše jméno