Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2015-06
DIN EN 16619
Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
Lebensmittelanalytik - Bestimmung von Benzo[a]pyren, Benz[a]anthracen, Chrysen und Benzo[b]fluoranthen in Lebensmitteln mit Gaschromatographie und Massenspektrometrie (GC-MS)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2772 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2772 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3465 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3465 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2015-06 |
| Označení: | DIN EN 16619 |
| Název produktu: | Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) |
| Počet stran: | 39 |
Popis
![DIN EN 16619 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) DIN EN 16619 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)](https://www.technickenormy.cz/imgcache/d/3/pi64-din-en-16619-DIN-EN-16619-Food-analysis-Det_96_96_52105.jpg)