Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2018-06
DIN EN ISO 11747
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (includes Amendment :2018)
Reis - Bestimmung des Extrusionswiderstands von Reiskörnern nach dem Kochen (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (enthält Änderung :2018)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1917 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1917 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2404 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2404 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2018-06 |
| Označení: | DIN EN ISO 11747 |
| Název produktu: | Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012 + Amd 1:2017) (includes Amendment :2018) |
| Počet stran: | 18 |
Popis
