Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2024-12
DIN EN ISO 16140-3/A1
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory - Amendment 1: Validated identification methods of microorganisms (ISO 16140-3:2021/DAM 1:2024); German and English version EN ISO 16140-3:2021/prA1:2024
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 3: Arbeitsvorschrift für die Verifizierung von Referenz- und validierten alternativen Verfahren in einem Einzel-Labor - Änderung 1: Verifizierung von validierten Identifizierungsverfahren (ISO 16140-3:2021/DAM 1:2024); Deutsche und Englische Fassung EN ISO 16140-3:2021/prA1:2024
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1917 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1917 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1917 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1917 Kč
| Status: | Návrh normy |
| Datum vydání: | 2024-12 |
| Označení: | DIN EN ISO 16140-3/A1 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory - Amendment 1: Validated identification methods of microorganisms (ISO 16140-3:2021/DAM 1:2024); German and English version EN ISO 16140-3:2021/prA1:2024 |
| Počet stran: | 36 |
Popis
