Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2020-12
DIN EN ISO 16140-5
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 5: Arbeitsvorschrift für eine faktorielle Ringversuch-Verfahrensvalidierung nicht urheberrechtlich geschützter Verfahren (ISO 16140-5:2020)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3328 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3328 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4168 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
4168 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2020-12 |
| Označení: | DIN EN ISO 16140-5 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020) |
| Počet stran: | 46 |
Popis
