Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2023-06
DIN EN ISO 21872-1
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Bestimmung von Vibrio spp. - Teil 1: Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae und Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017 + Amd 1:2023) (enthält Änderung A1:2023)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3804 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3804 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4763 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4763 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2023-06 |
Označení: | DIN EN ISO 21872-1 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023) |
Počet stran: | 48 |
Popis