Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2024-04
DIN EN ISO 23662
Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)
Definitionen und technische Kriterien für Lebensmittel und Lebensmittelzutaten, die für Vegetarier oder Veganer geeignet sind, sowie für die Kennzeichnung und Angaben (ISO 23662:2021)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1571 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1571 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1962 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1962 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2024-04 |
| Označení: | DIN EN ISO 23662 |
| Název produktu: | Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021) |
| Počet stran: | 13 |
Popis
