Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>DIN EN ISO 4833-2 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)
sklademDatum vydání: 2022-05
DIN EN ISO 4833-2 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)

DIN EN ISO 4833-2

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)

Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zur Zählung von Mikroorganismen - Teil 2: Koloniezählung bei 30 °C mittels Oberflächenverfahren (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2062 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2062 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2575 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2575 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2022-05
Označení:DIN EN ISO 4833-2
Název produktu:Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 °C by the surface plating technique (ISO 4833-2:2013 + Cor. 1:2014 + Amd 1:2022)
Počet stran:20
Popis

DIN EN ISO 4833-2