Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>DIN EN ISO 5530-1 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)
sklademDatum vydání: 2025-09
DIN EN ISO 5530-1 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)

DIN EN ISO 5530-1

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasseraufnahme und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO 5530-1:2025)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2979 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2979 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3730 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3730 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2025-09
Označení:DIN EN ISO 5530-1
Název produktu:Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)
Počet stran:47
Popis

DIN EN ISO 5530-1