Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2015-03
DIN EN ISO 5530-1
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO 5530-1:2013)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3168 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3168 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3960 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3960 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2015-03 |
Označení: | DIN EN ISO 5530-1 |
Název produktu: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013) |
Počet stran: | 31 |
Popis