Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2025-09
DIN EN ISO 5530-2
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph (ISO 5530-2:2025)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3804 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3804 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4763 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4763 Kč
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2025-09 |
Označení: | DIN EN ISO 5530-2 |
Název produktu: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025) |
Počet stran: | 62 |
Popis