Cena s DPH / bez DPH
>DIN EN ISO 5530-2 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
sklademDatum vydání: 2025-09
DIN EN ISO 5530-2 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)

DIN EN ISO 5530-2

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)

Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph (ISO 5530-2:2025)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3804 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
3804 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4763 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4763 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2025-09
Označení:DIN EN ISO 5530-2
Název produktu:Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
Počet stran:62
Popis

DIN EN ISO 5530-2