Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2025-09
DIN EN ISO 5530-2
Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)
Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 2: Bestimmung der rheologischen Eigenschaften mittels Extensograph (ISO 5530-2:2025)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3328 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3328 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4168 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
4168 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2025-09 |
| Označení: | DIN EN ISO 5530-2 |
| Název produktu: | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025) |
| Počet stran: | 62 |
Popis
