Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2021-09
DIN EN ISO 6321
Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes - Slip point (ISO 6321:2021)
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Schmelzpunktes in offenen Kapillarröhrchen - Steigschmelzpunkt (ISO 6321:2021)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1917 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1917 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2404 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2404 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2021-09 |
| Označení: | DIN EN ISO 6321 |
| Název produktu: | Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes - Slip point (ISO 6321:2021) |
| Počet stran: | 19 |
Popis
