Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2020-08
DIN EN ISO 6579-1
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 1: Nachweis von Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (enthält Änderung A1:2020)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
3746 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3746 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4687 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
4687 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2020-08 |
| Označení: | DIN EN ISO 6579-1 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017 + Amd.1:2020) (includes Amendment A1:2020) |
| Počet stran: | 62 |
Popis
