Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2025-06
DIN EN ISO 6579-4
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR) (ISO 6579-4:2025)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren zum Nachweis, zur Zählung und zur Serotypisierung von Salmonellen - Teil 4: Identifizierung von monophasischen Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) durch Polymerase-Kettenreaktion (PCR) (ISO 6579-4:2025)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2911 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2911 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3634 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3634 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2025-06 |
| Označení: | DIN EN ISO 6579-4 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR) (ISO 6579-4:2025) |
| Počet stran: | 42 |
Popis
![DIN EN ISO 6579-4 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR) (ISO 6579-4:2025) DIN EN ISO 6579-4 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR) (ISO 6579-4:2025)](https://www.technickenormy.cz/imgcache/0/5/pi64-din-en-iso-6579-4-DIN-EN-ISO-6579-4-Microbiology_96_96_70401.jpg)