Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2017-07
DIN EN ISO 6887-4
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Vorbereitung von Untersuchungsproben und Herstellung von Erstverdünnungen und von Dezimalverdünnungen für mikrobiologische Untersuchungen - Teil 4: Spezifische Regeln für die Vorbereitung von sonstigen Erzeugnissen (ISO 6887-4:2017)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2594 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2594 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3238 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3238 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2017-07 |
| Označení: | DIN EN ISO 6887-4 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017) |
| Počet stran: | 25 |
Popis
