Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2024-03
DIN EN ISO 6888-1
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Horizontales Verfahren für die Zählung von koagulase-positiven Staphylokokken (Staphylococcus aureus und andere Spezies) - Teil 1: Verfahren mit Baird-Parker-Agar-Medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (enthält Änderung A1:2023)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2622 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2622 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3286 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3286 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2024-03 |
| Označení: | DIN EN ISO 6888-1 |
| Název produktu: | Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium (ISO 6888-1:2021 + Amd 1:2023) (includes Amendment A1:2023) |
| Počet stran: | 32 |
Popis
