Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>DIN EN ISO 8442-5 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)
sklademDatum vydání: 2005-04
DIN EN ISO 8442-5 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)

DIN EN ISO 8442-5

Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)

Werkstoffe und Gegenstände in Kontakt mit Lebensmitteln - Schneidwaren und Tafelgeräte - Teil 5: Festlegung der Schneidfähigkeit und Prüfung der Kantenbeständigkeit (ISO 8442-5:2004)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1879 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1879 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2356 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2356 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2005-04
Označení:DIN EN ISO 8442-5
Název produktu:Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)
Počet stran:15
Popis

DIN EN ISO 8442-5