Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2018-05
DIN ISO 16779
Sensory analysis - Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs (ISO 16779:2015)
Sensorische Analyse - Beurteilung (Ermittlung und Überprüfung) der Mindesthaltbarkeit von Lebensmitteln (ISO 16779:2015)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
1571 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1571 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1962 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1962 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2018-05 |
| Označení: | DIN ISO 16779 |
| Název produktu: | Sensory analysis - Assessment (determination and verification) of the shelf life of foodstuffs (ISO 16779:2015) |
| Počet stran: | 13 |
Popis
