Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2025-04
DIN ISO 22935-2
Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023)
Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Verfahren für die sensorische Beurteilung (ISO 22935-2:2023)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2396 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2396 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2396 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2396 Kč
Tisk
Skladem
2396 Kč
PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2396 Kč
Tisk
Skladem
2396 Kč
PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2396 Kč
| Status: | Norma |
| Datum vydání: | 2025-04 |
| Označení: | DIN ISO 22935-2 |
| Název produktu: | Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023) |
| Počet stran: | 31 |
Popis
