Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>DIN ISO 22935-2 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023)
sklademDatum vydání: 2025-04
DIN ISO 22935-2 Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023)

DIN ISO 22935-2

Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023)

Milch und Milcherzeugnisse - Sensorische Analyse - Teil 2: Verfahren für die sensorische Beurteilung (ISO 22935-2:2023)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
2794 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
2794 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2794 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2794 Kč
Tisk
Skladem
2794 Kč
PDF
K okamžitému stažení
2794 Kč
Tisk
Skladem
2794 Kč
PDF
K okamžitému stažení
2794 Kč
Status:Norma
Datum vydání:2025-04
Označení:DIN ISO 22935-2
Název produktu:Milk and milk products - Sensory analysis - Part 2: Methods for sensory evaluation (ISO 22935-2:2023)
Počet stran:31
Popis

DIN ISO 22935-2