Cena s DPH / bez DPH
sklademDatum vydání: 2018-11
DIN ISO 3972 Beiblatt 1
Sensory Analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste; Supplement 1: Instruction for practical use
Sensorische Analyse - Methodologie - Bestimmung der Geschmacksempfindlichkeit; Beiblatt 1: Praxisanleitung
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Německy Tisk
Skladem
857 Kč
Německy PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
857 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1068 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1068 Kč
| Status: | TR |
| Datum vydání: | 2018-11 |
| Označení: | DIN ISO 3972 Beiblatt 1 |
| Název produktu: | Sensory Analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste; Supplement 1: Instruction for practical use |
| Počet stran: | 5 |
Popis
