PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 17265
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.46 €
ČSN EN 17251
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.64 €
ČSN EN 17250
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
13.04 €
ČSN EN ISO 7218
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení
Vydáno: 01.12.2024
Anglicky Hardcopy
In stock
34.10 €
ČSN 56 0186-10
Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Metody zkoušení piva - Část 10: Stanovení hořkosti
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
ČSN 56 0187-1
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 1: Základní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 1: Základní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
13.04 €
ČSN 56 0186-15
Metody zkoušení piva - Část 15: Stanovení biacetylu a ostatních vicinálních diketonů
Metody zkoušení piva - Část 15: Stanovení biacetylu a ostatních vicinálních diketonů
Vydáno: 01.12.2012
Česky Hardcopy
In stock
8.46 €
ČSN 56 0160-5 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
2.65 €
ČSN 56 0130-2
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
6.22 €
ČSN 56 0130-3
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
ČSN 56 0130-4
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.45 €
ČSN 56 0161-4
Metody zkoušení tekutých cukrů. Část 4: Stanovení popela konduktometricky
Metody zkoušení tekutých cukrů. Část 4: Stanovení popela konduktometricky
Vydáno: 01.10.1996
Česky Hardcopy
In stock
2.65 €