PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 17252
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.71 €
ČSN EN ISO 23036-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
12.71 €
ČSN EN ISO 16654 Změna A2
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.09.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0116-7
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN ISO 11289
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Vydáno: 01.11.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €
ČSN 56 0115
Metody zkoušení těstovin
Metody zkoušení těstovin
Vydáno: 01.08.1971
Česky Hardcopy
In stock
8.51 €
ČSN 56 0130 Změna 1
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
1.25 €
ČSN 56 0130
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Metody zkoušení cukrářských výrobků
Vydáno: 01.04.1971
Česky Hardcopy
In stock
13.12 €
ČSN 56 0140
Metody zkoušení zmrzlin
Metody zkoušení zmrzlin
Vydáno: 01.03.1971
Česky Hardcopy
In stock
12.71 €
Česky Hardcopy
In stock
2.66 €
ČSN 56 0160-8
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení barvy
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení barvy
Vydáno: 01.07.1987
Česky Hardcopy
In stock
3.47 €