PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 11289
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH
Vydáno: 01.11.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN EN ISO 21567 Oprava 1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.04.2011
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN 56 0160-18
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
Česky Hardcopy
In stock
8.67 €
11.38 €
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN 56 0186-4
Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.54 €
ČSN 56 0187-3
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
6.37 €
ČSN 56 0187-2
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.67 €
ČSN 56 0186-8
Metody zkoušení piva - Část 8: Stanovení barvy piva
Metody zkoušení piva - Část 8: Stanovení barvy piva
Vydáno: 01.12.2012
Česky Hardcopy
In stock
8.67 €
ČSN P CEN/TS 17329-2
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie
Vydáno: 01.10.2019
Anglicky Hardcopy
In stock
12.95 €
ČSN ISO 17410
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů
Vydáno: 01.01.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.67 €
ČSN EN 17265
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
8.67 €