Cena s DPH / bez DPH
67.050 Obecné metody zkoušení a analýzy potravinářských produktů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS EN 12396-2:1999
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues Gas chromatographic method
Non-fatty foods. Determination of dithiocarbamate and thiuram disulfide residues Gas chromatographic method
Vydáno: 1999-03-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN 13751:2009
Foodstuffs. Detection of irradiated food using photostimulated luminescence
Foodstuffs. Detection of irradiated food using photostimulated luminescence
Vydáno: 2009-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 1988-1:1998
Foodstuffs. Determination of sulfite Optimized Monier-Williams method
Foodstuffs. Determination of sulfite Optimized Monier-Williams method
Vydáno: 1998-06-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN 1786:1997
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing bone. Method by ESR spectroscopy
Foodstuffs. Detection of irradiated food containing bone. Method by ESR spectroscopy
Vydáno: 1997-06-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN 14152:2014
Foodstuffs. Determination of vitamin B2 by high performance liquid chromatography
Foodstuffs. Determination of vitamin B2 by high performance liquid chromatography
Vydáno: 2014-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN 1788:2001
Foodstuffs. Thermoluminescence detection of irradiated food from which silicate minerals can be isolated
Foodstuffs. Thermoluminescence detection of irradiated food from which silicate minerals can be isolated
Vydáno: 2001-12-03
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 13495:2013
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
Foodstuffs. Principles of selection and criteria of validation for varietal identification methods using specific nucleic acid
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN 14663:2005
Foodstuffs. Determination of vitamin B6 (including its glycosylated forms) by HPLC
Foodstuffs. Determination of vitamin B6 (including its glycosylated forms) by HPLC
Vydáno: 2006-01-16
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN 14573:2004
Foodstuffs. Determination of 3-monochloropropane-1,2-diol by GC/MS
Foodstuffs. Determination of 3-monochloropropane-1,2-diol by GC/MS
Vydáno: 2004-10-13
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 13804:2013
Foodstuffs. Determination of elements and their chemical species. General considerations and specific requirements
Foodstuffs. Determination of elements and their chemical species. General considerations and specific requirements
Vydáno: 2013-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč