Cena s DPH / bez DPH
67.080.01 Ovoce, zelenina a z nich získávané výrobky obecně
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
20 results
První stranaPředchozí strana12BS ISO 20982:2020
Priests (caper) (<i>Capparis</i> spp.). Specification and test methods
Priests (caper) (<i>Capparis</i> spp.). Specification and test methods
Vydáno: 2020-06-09
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS ISO 6561-2:2005
Fruits, vegetables and derived products. Determination of cadmium content Method using flame atomic absorption spectrometry
Fruits, vegetables and derived products. Determination of cadmium content Method using flame atomic absorption spectrometry
Vydáno: 2005-01-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
BS ISO 763:2003
Fruit and vegetable products. Determination of ash insoluble in hydrochloric acid
Fruit and vegetable products. Determination of ash insoluble in hydrochloric acid
Vydáno: 2003-12-01
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
3886 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3886 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
BS EN 12393-2:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS Methods for extraction and clean-up
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8410 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8410 Kč
BS EN 12393-1:2013
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Foods of plant origin. Multiresidue methods for the determination of pesticide residues by GC or LC-MS/MS General considerations
Vydáno: 2013-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4582 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4582 Kč
24/30476823 DC
BS ISO 21121 Spices and condiments - Dried Lime (Whole, Slices & Ground) -Specification
BS ISO 21121 Spices and condiments - Dried Lime (Whole, Slices & Ground) -Specification
Vydáno: 2024-09-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
580 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
580 Kč
20 Výsledky
První stranaPředchozí strana12