Cena s DPH / bez DPH
67.100.01 Mléko a mléčné výrobky obecně
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
DD ISO/TS 6090:2004
Milk and dried milk, buttermilk and buttermilk powder, whey and whey powder. Detection of phosphatase activity
Milk and dried milk, buttermilk and buttermilk powder, whey and whey powder. Detection of phosphatase activity
Vydáno: 2005-01-05
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
BS 6248-6:1982
Caseins and caseinates Method for determination of lactose content (photometric method)
Caseins and caseinates Method for determination of lactose content (photometric method)
Vydáno: 1982-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3618 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3618 Kč
BS 4285-4:1991
Microbiological examination for dairy purposes Methods for assessment of hygienic conditions
Microbiological examination for dairy purposes Methods for assessment of hygienic conditions
Vydáno: 1991-04-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
3618 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3618 Kč
BS ISO 8870:2006
Milk and milk-based products. Detection of thermonuclease produced by coagulase-positive staphylococci
Milk and milk-based products. Detection of thermonuclease produced by coagulase-positive staphylococci
Vydáno: 2006-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
BS EN ISO 707:2008
Milk and milk products. Guidance on sampling
Milk and milk products. Guidance on sampling
Vydáno: 2008-11-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
7830 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
7830 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
5940 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5940 Kč
BS ISO 18329:2004
Milk and milk products. Determination of furosine content. Ion-pair reverse-phase high-performance liquid chromatography method
Milk and milk products. Determination of furosine content. Ion-pair reverse-phase high-performance liquid chromatography method
Vydáno: 2004-11-11
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč
BS ISO 3890-1:2009
Milk and milk products. Determination of residues of organochlorine compounds (pesticides) General considerations and extraction methods
Milk and milk products. Determination of residues of organochlorine compounds (pesticides) General considerations and extraction methods
Vydáno: 2010-03-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
5940 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
5940 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
6966 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6966 Kč
BS ISO 17792:2006
Milk, milk products and mesophilic starter cultures. Enumeration of citrate-fermenting lactic acid bacteria. Colony-count technique at 25°C
Milk, milk products and mesophilic starter cultures. Enumeration of citrate-fermenting lactic acid bacteria. Colony-count technique at 25°C
Vydáno: 2008-06-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
Netisknutelné
4266 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4266 Kč