Cena s DPH / bez DPH
67.200.10 Živočišné a rostlinné tuky a oleje.
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 16931:2009
Animal and vegetable fats and oils. Determination of polymerized triacylglycerols by high-performance size- exclusion chromatography (HPSEC)
Animal and vegetable fats and oils. Determination of polymerized triacylglycerols by high-performance size- exclusion chromatography (HPSEC)
Vydáno: 2009-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN ISO 27107:2010
Animal and vegetable fats and oils. Determination of peroxide value. Potentiometric end-point determination
Animal and vegetable fats and oils. Determination of peroxide value. Potentiometric end-point determination
Vydáno: 2010-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS 684-1.17:1998
Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Flashpoint limit test using Pensky-Martens closed-cup flash tester
Methods of analysis of fats and fatty oils. Physical methods Flashpoint limit test using Pensky-Martens closed-cup flash tester
Vydáno: 1998-09-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
9240 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
9240 Kč
BS 684-2.20:1977
Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods Determination of carotene in vegetable oils
Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods Determination of carotene in vegetable oils
Vydáno: 1976-12-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN ISO 662:2016
Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content
Animal and vegetable fats and oils. Determination of moisture and volatile matter content
Vydáno: 2016-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 21033:2016
Animal and vegetable fats and oils. Determination of trace elements by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy (ICP-OES)
Animal and vegetable fats and oils. Determination of trace elements by inductively coupled plasma optical emission spectroscopy (ICP-OES)
Vydáno: 2016-05-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS 684-2.27:1987
Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods Determination of bleachability
Methods of analysis of fats and fatty oils. Other methods Determination of bleachability
Vydáno: 1987-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6660 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6660 Kč
BS EN ISO 15302:2017
Animal and vegetable fats and oils. Determination of benzo[a]pyrene. Reverse-phase high performance liquid chromatography method
Animal and vegetable fats and oils. Determination of benzo[a]pyrene. Reverse-phase high performance liquid chromatography method
Vydáno: 2017-09-22
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč