Cena s DPH / bez DPH
67.220.10 Koření a kořenící látky
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
BS ISO 3632-2:2010
Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods
Spices. Saffron (Crocus sativus L.) Test methods
Vydáno: 2010-10-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
8700 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
8700 Kč
BS EN 17250:2020
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in spices, liquorice, cocoa and cocoa products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Foodstuffs. Determination of ochratoxin A in spices, liquorice, cocoa and cocoa products by IAC clean-up and HPLC-FLD
Vydáno: 2020-01-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6600 Kč
BS EN ISO 6465:2009
Spices. Cumin (Cuminum cyminum L.). Specification
Spices. Cumin (Cuminum cyminum L.). Specification
Vydáno: 2009-07-31
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS ISO 24052:2022
Spices and condiments. Dried sumac. Specification
Spices and condiments. Dried sumac. Specification
Vydáno: 2022-06-17
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS ISO 5671:2023
Spices and condiments. Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground. Specification
Spices and condiments. Dried chive (Allium schoenoprasum L.), cut and ground. Specification
Vydáno: 2023-05-24
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS EN 16466-1:2024
Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar <sup>2</sup>H-NMR analysis of acetic acid
Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar <sup>2</sup>H-NMR analysis of acetic acid
Vydáno: 2024-11-20
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4740 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4740 Kč
BS EN 16466-1:2024 - TC
Tracked Changes. Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar <sup>2</sup>H-NMR analysis of acetic acid
Tracked Changes. Food authenticity Isotopic analysis of acetic acid and water in vinegar <sup>2</sup>H-NMR analysis of acetic acid
Vydáno: 2024-11-25
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
6660 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
6660 Kč
25/30502206 DC
BS ISO 11027 Pepper and pepper oleoresins — Determination of piperine content — Method using high-performance liquid chromatography
BS ISO 11027 Pepper and pepper oleoresins — Determination of piperine content — Method using high-performance liquid chromatography
Vydáno: 2025-02-21
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
24/30473187 DC
BS ISO 18731 Spices and condiments - Seasoning oil of Zanthoxyli pericarpium - Specification
BS ISO 18731 Spices and condiments - Seasoning oil of Zanthoxyli pericarpium - Specification
Vydáno: 2024-09-30
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
600 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
600 Kč
BS 7087-17:1993
Herbs and spices ready for food use Specification for chillies (whole and ground)
Herbs and spices ready for food use Specification for chillies (whole and ground)
Vydáno: 1993-02-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč
BS 7087-28:1997
Herbs and spices ready for food use Specification for dried tarragon (whole and ground)
Herbs and spices ready for food use Specification for dried tarragon (whole and ground)
Vydáno: 1997-06-15
Anglicky Zabezpečené PDF
K okamžitému stažení
4020 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4020 Kč