Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>UNE 33113:1975 TEST METHODS OF ALCOHOLIC BEVERAGES. DETERMINATION OF SUGAR REDUCERS AND TOTAL SUGARS IN BRANDIES, RUMS AND WHISKIES.
sklademVydáno: 1975-10-15
UNE 33113:1975 TEST METHODS OF ALCOHOLIC BEVERAGES. DETERMINATION OF SUGAR REDUCERS AND TOTAL SUGARS IN BRANDIES, RUMS AND WHISKIES.

UNE 33113:1975

TEST METHODS OF ALCOHOLIC BEVERAGES. DETERMINATION OF SUGAR REDUCERS AND TOTAL SUGARS IN BRANDIES, RUMS AND WHISKIES.

Métodos de ensayo de bebidas alcohólicas. Determinación de azucares reductores y azucares totales en brandies, rones y whiskies.

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
435 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
435 Kč
Označení normy:UNE 33113:1975
Počet stran:2
Vydáno:1975-10-15
Status:Norma
Popis

This standard UNE 33113:1975 TEST METHODS OF ALCOHOLIC BEVERAGES. DETERMINATION OF SUGAR REDUCERS AND TOTAL SUGARS IN BRANDIES, RUMS AND WHISKIES. is classified in these ICS categories:

  • 67.160.10
: