Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE CEN/TS 15731:2009 EX Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology
sklademVydáno: 2009-06-03
UNE CEN/TS 15731:2009 EX Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology

UNE CEN/TS 15731:2009 EX

Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology

Cereales y productos a base de cereales. Trigo común (Triticum aestivum L.). Determinación de las propiedades alveográficas de una pasta, a hidratación adaptada, preparada a partir de harinas comerciales o harinas para análisis y metodología de análisis de la molienda.

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3009 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3009 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2507 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2507 Kč
Označení normy:UNE CEN/TS 15731:2009 EX
Počet stran:41
Vydáno:2009-06-03
Status:Norma
Počet stran (Anglicky):41
Počet stran (Španělsky):40
Popis

This standard UNE CEN/TS 15731:2009 EX Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology is classified in these ICS categories:

  • 67.060
: