Cena s DPH / bez DPH
>UNE EN 13806-1:2025 Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 1: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic absorption spectrometry (AAS) - cold vapour technique after pressure digestion
sklademVydáno: 2025-10-29
UNE EN 13806-1:2025 Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 1: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic absorption spectrometry (AAS) - cold vapour technique after pressure digestion

UNE EN 13806-1:2025

Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 1: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic absorption spectrometry (AAS) - cold vapour technique after pressure digestion

Productos alimenticios. Determinación de elementos traza. Parte 1: Determinación de mercurio total en productos alimenticios por espectrometría de absorción atómica (AAS) de vapor frío tras digestión a presión.

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2005 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2005 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2406 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2406 Kč
Označení normy:UNE EN 13806-1:2025
Počet stran:20
Vydáno:2025-10-29
Status:Norma
Počet stran (Španělsky):22
Popis

This standard UNE EN 13806-1:2025 Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 1: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic absorption spectrometry (AAS) - cold vapour technique after pressure digestion is classified in these ICS categories:

  • 67.050
: