Cena s DPH / bez DPH
sklademVydáno: 2025-10-29
UNE EN 13806-2:2025
Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - Cold vapour technique after pressure digestion
Productos alimenticios. Determinación de elementos traza. Parte 2: Determinación de mercurio total en productos alimenticios mediante espectrometría de fluorescencia atómica (AFS). Técnica de vapor frío tras digestión a presión.
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2005 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2005 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2406 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2406 Kč
| Označení normy: | UNE EN 13806-2:2025 |
| Počet stran: | 19 |
| Vydáno: | 2025-10-29 |
| Status: | Norma |
| Počet stran (Španělsky): | 20 |
Popis
This standard UNE EN 13806-2:2025 Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - Cold vapour technique after pressure digestion is classified in these ICS categories:
- 67.050
:
