Cena s DPH / bez DPH
sklademVydáno: 2012-11-21
UNE EN ISO 11747:2012
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Arroz. Determinación de la resistencia de los granos de arroz a la extrusión tras la cocción. (ISO 11747:2012).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2138 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2138 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
1781 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1781 Kč
| Označení normy: | UNE EN ISO 11747:2012 |
| Počet stran: | 19 |
| Vydáno: | 2012-11-21 |
| Status: | Norma |
| Počet stran (Španělsky): | 18 |
Popis
This standard UNE EN ISO 11747:2012 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012) is classified in these ICS categories:
- 67.060
:
