Cena s DPH / bez DPH
sklademVydáno: 2021-09-22
UNE EN ISO 16140-5:2021
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Microbiología de la cadena alimentaria. Validación de métodos. Parte 5: Protocolo para la validación factorial interlaboratorios de métodos no registrados. (ISO 16140-5:2020).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3539 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3539 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2949 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2949 Kč
| Označení normy: | UNE EN ISO 16140-5:2021 |
| Počet stran: | 46 |
| Vydáno: | 2021-09-22 |
| Status: | Norma |
| Počet stran (Španělsky): | 54 |
Popis
This standard UNE EN ISO 16140-5:2021 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020) is classified in these ICS categories:
- 07.100.30
:
