Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>UNE EN ISO 19343:2018 Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017)
sklademVydáno: 2018-02-07
UNE EN ISO 19343:2018 Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017)

UNE EN ISO 19343:2018

Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017)

Microbiología de la cadena alimentaria. Detección y cuantificación de histamina en pescado y productos de la pesca. Método basado en HPLC. (ISO 19343:2017).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2402 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2402 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2001 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2001 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 19343:2018
Počet stran:23
Vydáno:2018-02-07
Status:Norma
Počet stran (Španělsky):24
Popis

This standard UNE EN ISO 19343:2018 Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method (ISO 19343:2017) is classified in these ICS categories:

  • 07.100.30
: