Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve čtvrtek 18. 12. 2025.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 05. 01. 2026.

 

Cena s DPH / bez DPH
>UNE EN ISO 23275-1:2009 Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)
sklademVydáno: 2009-07-01
UNE EN ISO 23275-1:2009 Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)

UNE EN ISO 23275-1:2009

Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006)

Aceites y grasas de origen animal y vegetal. Equivalentes de mantequilla de cacao en mantequilla de cacao y tabletas de chocolate. Parte 1: Determinación de la presencia de equivalentes de mantequilla de cacao (ISO 23275-1:2006)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2402 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2402 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2001 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2001 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 23275-1:2009
Počet stran:23
Vydáno:2009-07-01
Status:Norma
Počet stran (Španělsky):20
Popis

This standard UNE EN ISO 23275-1:2009 Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents (ISO 23275-1:2006) is classified in these ICS categories:

  • 67.190
  • 67.200.10
: