Cena s DPH / bez DPH
sklademVydáno: 2022-10-11
UNE EN ISO 23319:2022
Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022)
Queso y productos de queso fundido, caseínas y caseinatos. Determinación del contenido en materia grasa. Método gravimétrico. (ISO 23319:2022).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2103 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2103 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2523 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2523 Kč
| Označení normy: | UNE EN ISO 23319:2022 |
| Počet stran: | 62 |
| Vydáno: | 2022-10-11 |
| Status: | Norma |
| Počet stran (Španělsky): | 26 |
Popis
This standard UNE EN ISO 23319:2022 Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022) is classified in these ICS categories:
- 67.100.30
:
