Cena s DPH / bez DPH
>UNE EN ISO 5530-1:2025 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)
sklademVydáno: 2025-10-01
UNE EN ISO 5530-1:2025 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)

UNE EN ISO 5530-1:2025

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025)

Harina de trigo. Características físicas de las masas. Parte 1: Determinación de la absorción de agua y propiedades reológicas utilizando un farinógrafo. (ISO 5530-1:2025).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
2831 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2831 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
Tisknutelné
3398 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3398 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 5530-1:2025
Počet stran:47
Vydáno:2025-10-01
Status:Norma
Počet stran (Španělsky):50
Popis

This standard UNE EN ISO 5530-1:2025 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2025) is classified in these ICS categories:

  • 67.060
: