Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 6886:2016 Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2016)
Sponsored link
sklademVydáno: 2016-06-08
UNE EN ISO 6886:2016 Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2016)

UNE EN ISO 6886:2016

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2016)

Aceites y grasas de origen animal y vegetal. Determinación de estabilidad oxidativa (análisis de oxidación acelerada). (ISO 6886:2016).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2477 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2477 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2064 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2064 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 6886:2016
Počet stran:21
Vydáno:2016-06-08
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 6886:2016 Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test) (ISO 6886:2016) is classified in these ICS categories:

  • 67.200.10
: