Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0160-17 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Vydáno: 01.03.2006
ČSN 56 0160-17 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)

ČSN 56 0160-17

Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Označení normy:ČSN 56 0160-17
Třídící znak:560160
Počet stran:16
Vydáno:01.03.2006
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:75149
Popis

ČSN 56 0160-17

Norma specifikuje postupy stanovení sušiny v některých cukrech určených k lidské spotřebě metodou za sníženého tlaku při 70 st. C (část A) a metodou refraktometrickou (část B).