Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>ČSN 56 0187-4 - Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Vydáno: 01.12.2012
ČSN 56 0187-4 - Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA

ČSN 56 0187-4

Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Česky Tisk
Skladem
86 Kč
Označení normy:ČSN 56 0187-4
Třídící znak:560187
Počet stran:8
Vydáno:01.12.2012
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:92035
Popis

ČSN 56 0187-4

Norma rozšiřuje možnost stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků s využitím přístrojového vybavení. Tato norma definuje stanovení diastatické mohutnosti u sladových výtažků metodou SFA. Oproti metodě, která je uvedena v ČSN 56 0187-3, je toto stanovení časově méně náročné a vhodnější při zpracování větší série vzorků. Diastatická mohutnost vyjadřuje enzymový potenciál sladového výtažku, převážně beta-amylázy a je důležitým kvalitativním parametrem sladových výtažků.